Site Logotype

Zašto Sellier?

Škola šminkanja Sellier specijalizirana je škola za MAKEUP koja se u potpunosti prilagođava vašim afinitetima. Svojim polaznicima osiguravamo SAV POTREBAN MATERIJAL tokom edukacije, a naši profesionalni Vizažisti odgovorit će na sva vaša pitanja. Iznimno cijenimo naše polaznike i vrlo nam je bitno da vas kvalitetno educiramo ali i zabavimo.

Prije svega, zato što se naše edukacije osposobljavanja za vizažista upisuju u e-radnu knjižicu.

Specijalizirani za Makeup

Fokus naše edukacije je Make Up. Uz naše edukatore savladat ćete pripremu lica, pravilno apliciranje proizvoda te popularne svjetske lookove za vlastite potrebe ili za bavljenje vizažizmom.

Rad na modelima

Svojim polaznicima omogućujemo rad na modelima. Kako bismo se posvetili izradi zahtjevnijih lookova, u 60% izvedbe radimo na modelima koje osigurava Škola šminkanja Sellier, dok basic beauty lookove polaznici rade jedni na drugima.

Najkvalitetnija kozmetika

Naša škola ulaže u svoje edukatore i materijale kako bi polaznici dobili što kvalitetniju edukaciju. Koristimo razne brendove zbog kontinuiranog praćenja svjetskih trendova te na taj način polaznicima omogućujemo upoznavanje sa raznim proizvodima, teksturama, odabirom pigmenta i slično.

Edukacije po cijeloj HR

Škola šminkanja Sellier radi stručne edukacije i na terenu. Na taj način svi potencijalni polaznici izvan Zagreba u mogućnosti su završiti željenu edukaciju i baviti se profesionalno vizažizmom. Terenska edukacija održava se u malim grupama kako bismo zadržali kvalitetu i njegovali individualan pristup.

Poklon prilikom upisa

Svaki naš polaznik edukacije osposobljavanja za vizažista dobiva POKLON IZNENAĐENJA prilikom upisa - još jedan odličan razlog da odabereš baš ovu edukaciju! 🙂

Profesionalni Makeup kofer

U cijenu Master Class edukacijskog programa uključen je kompletni vizažistički makeup kofer potpuno opremljen kozmetikom, kistovima i dodacima profesonalnog američkog brenda Mehron Makeup (NY). Nakon završene edukacije uz kofer i stečeno znanje spremni ste za beauty industriju!