Site Logotype

Najčešća pitanja i odgovori

  • Škola šminkanja Sellier

Cilj naših edukatora je kvalitetno se posvetiti svakom polazniku zbog čega inzistiramo na manjim grupama. Ako se radi o grupnim edukacijama minimalno je 2, a maksimalno 8 polaznika po grupi. Njegujemo individualiziran pristup, te na taj način osiguravamo kvalitetniju, fokusiraniju, posvećeniju i kvalitetniju edukaciju.

Svi naši programi za Makeup Artist-a i edukacije za osobne potrebe mogu se održavati i individualno. Ako zbog određenih razloga ne možeš dolaziti u redovne termine grupnih edukacija ili jednostavno želiš da se edukator posveti isključivo samo tebi, možeš odabrati individualan pristup određenog programa i u direktom dogovoru sa Školom odrediti si termine edukacije koji ti najbolje odgovaraju.

Svaka grupna edukacija ima određeni datum početka. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika, datum početka se odgađa dok se ne popuni grupa, o čemu će svi polaznici biti pravovremeno obavješteni. Navedena pravila ne vrijede za Online edukacije, edukacije za osobne potrebe i individualne edukacije za Makeup Artist-a.

Život je nepredvidiv pa tako i situacije koje se dogode neplanirano zbog kojih moraš izostati sa predavanja. Naravno, sve propušteno ćeš moći nadoknaditi u dogovoru sa edukatorom.

Škola osigurava modele u čak 60% edukacije. Prvi dio grupnih programa polaznici odrađuju jedni na drugima kako bi usvojili osnovne tehnike, dok na ostatak edukacije sa zahtjevnijim look-ovima dolaze modeli. Škola šminkanja Sellier svojim polaznicima osigurava sav potreban materijal za rad na edukaciji.

Svi naši polaznici koji završe neku od tematskih ili specijaliziranih radionica ili tečaj za osobne potrebe, dobivaju potvrdu o završenom tečaju / radionici

Svi naši polaznici koji završe edukaciju za osposobljavanje za vizažista, dobivaju Certifikat koji se upisuje u e-radnu knjižicu