Site Logotype

Najčešća pitanja i odgovori

  • Škola šminkanja Sellier

Cilj naših edukatora je kvalitetno se posvetiti svakom polazniku zbog čega inzistiramo na manjim grupama. Ako se radi o grupnim edukacijama minimalno je 2, a maksimalno 8 polaznika po grupi. Njegujemo individualiziran pristup, te na taj način osiguravamo kvalitetniju, fokusiraniju, posvećeniju i kvalitetniju edukaciju.

Svi naši programi za Makeup Artist-a i edukacije za osobne potrebe mogu se održavati i individualno. Ako zbog određenih razloga ne možeš dolaziti u redovne termine grupnih edukacija ili jednostavno želiš da se edukator posveti isključivo samo tebi, možeš odabrati individualan pristup određenog programa i u direktom dogovoru sa Školom odrediti si termine edukacije koji ti najbolje odgovaraju.

Svaka grupna edukacija ima određeni datum početka. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika, datum početka se odgađa dok se ne popuni grupa, o čemu će svi polaznici biti pravovremeno obavješteni. Navedena pravila ne vrijede za Online edukacije, edukacije za osobne potrebe i individualne edukacije za Makeup Artist-a.

Život je nepredvidiv pa tako i situacije koje se dogode neplanirano zbog kojih moraš izostati sa predavanja. Naravno, sve propušteno ćeš moći nadoknaditi u dogovoru sa Školom.

Škola osigurava žive modele u čak 60% edukacije. Prvi dio grupnih programa polaznici odrađuju jedni na drugima kako bi usvojili osnovne tehnike, dok na ostatak edukacije sa zahtjevnijim look-ovima dolaze modeli.

Škola šminkanja Sellier svojim polaznicima osigurava sav potreban materijal za rad na edukaciji. U partnerstvu sa američkim brendom Mehron te ostalim svjetskim brendovima Škola šminkanja Sellier osigurava svu šminku, kistove i i dodatke koje su ti potrebni za rad na edukaciji.

Svi naši polaznici koji završe neku od tematskih ili specijaliziranih radionica ili tečaj za osobne potrebe, dobivaju potvrdu o sudjelovanju. Po završetku programa Standard ili Master Class, polaznici dobivaju međunarodno prepoznatljiv certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Vizažista/ Makeup Artist-a koji Škola šminkanja Sellier dodjeljuje u suradnji sa partnerom Mehron Makeup. Certifikat je službena potvrda o završenoj edukaciji osposobljavanja za vizažista / Makeup artist-a (zvanje se ne upisuje u radnu knjižicu).