Site Logotype

B2B Edukacije šminkanja

Pružamo usluge "custom" edukacija i tečajeva šminkanja za poslovne subjekte, tematske evente i specijalizirane radionice.

Iskoristite potencijal naših edukacija

Edukacija novih zaposlenika

Najbrži i najkvalitetniji način prekvalifikacija postojećih i novih zaposlenika.

Usavršavanje zaposlenika

Nadogradnja znanja novim trendovima, stilovima i tehnikama najpoznatijih vizažista.

Team building

Mogućnost organizacije team building evenata za zaposlenike ili poslovne partnere u obliku jednodnevnih tečajeva za osobne potrebe.

Sponzorirane tematske radionice

Organizacija tematskih radionica za zaposlenike ili poslovne partnere na kojima se prezentiraju tehnike ili makeup brand.

Face painting za evente

Mogućnost podrške eventima i festivalima kroz najam usluga naših Makeup Artista kroz oslikavanje lica i tijela. 

Predstavljanje vašeg branda

Mogućnost ulistavanja vašeg proizvoda / asortimana za potrebe edukacija u Školi šminkanja Sellier.

Najčešća pitanja

Radi se o edukaciji šminkanja prilagođenoj potrebema klijenta. Klijent bira koliko polaznika želi educirati, koliko sati želi da edukacije traje ovisno o razini ciljanog osposobljavanja, koji se makeup koristi na edukacijama.... Edukacija se prema svakom klijentu osmišljava individualno. 

Ne postoji ograničenje broja polaznika na edukacijama, ali je po jednoj edukaciji sa jednim edukatorom najoptimalnije 10 polaznika.

Moguće je organizirati da se koristi makeup po želji klijenta uz uvijet da se prije edukacije edukatori na vrijeme upoznaju sa asortimanom.

Edukacije su moguće u bilo kojoj zemlji, jezici koji se koriste u edukaciji su hrvatski i engleski, ovisno o željama i potrebama klijenta.

Diplome se dodjeljuju svim polaznicima, ovisno o završenoj edukaciji.

Svaka edukacija za osposobljavanje za Makeup Artista ima priručnik koji prati i nadopunjuje edukaciju. Priručnik ostaje polazniku u trajnom vlasništvu.

U ponudi imamo individualne i grupne online edukacije te je iste moguće organizirati za naše klijente.

Ispunite prijavnicu za B2B edukacije

Molimo ispunite obrazac kako bi dobili dovoljno informacija za kreiranje inicijalne ponude. Ukoliko će Vam inicijalna ponuda biti prihvatljiva organizira se sastanak za daljnji razvoj vašeg projekta.

Izdvajamo edukaciju zaposlenika DM-drogerie markt 2021.