Site Logotype

Specijalizirana Beauty edukacija za Makeup Artista

Edukacija Beauty specijalizirani je program osposobljavanja i usavršavanja za profesionalnog Beauty Makeup Artist-a koji prati najnovije svjetske trendova, ali i poštuje vrijednost klasičnih svečanih look-ova.

Za Specijaliziranu Beauty edukaciju osposobljavanja za vizažista izdajemo Certifikat koji se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno obrazovanje.

Najvažnije, što prolazimo na edukaciji:
Profesionalno ponašanje na radnom mjestu i odnos prema klijentima  I  Radna stanica  I  Higijena pribora i sredstva za rad  I  Vrste kistova i njihovo održavanje  I  Formulacije, teksture i efekti preparativne i dekorativne kozmetike  I  Tipovi i stanja kože  I  Njega i priprema kože za makeup  I  Ton i podton kože  I  Teorija boja  I  Oblici lica, očiju, obrva i usana  I  Korekcija i prekrivanje nepravilnosti  I  Kreiranje balansa  I  Nanošenje podloge, korektora i pudera  I  Contouring i highlighting  I  Šminkanje očiju u 3 nijanse  I  Apliciranje trepavica  I  Iscrtavanje tuša  I  Dnevni makeup  I  Večernji makeup  I  Svečani/ bridal makeup  I  Smokey eyes makeupEdukacija je namijenjena svima koji se žele profesionalno baviti šminkanjem
u beauty salonima, šminkanjem za vjenčanja i druge svečane prilike, te žele savladati tehnike dnevnog, večernjeg i svečanog Makeupa. Program je prilagođen polaznicima koji žele svoj hobi pretvoriti u posao ali i vizažistima koji žele usavršiti svoje vještine u Beauty Makeup-u. Tijekom edukacije prolazimo beauty tehnike šminkanja koje ćete moći primjenjivati za vjenčanja, maturalne, crveni tepih, te raznovrsne svečane evente. Naši edukatori naučit će Vas da budete precizni, da obraćate pozornost na simetriju te da baratate balansom pigmenata. Predavanja se sastoje od teoretskog i praktičnog dijela. Praktični dio podrazumijeva profesionalnu demonstraciju određenog makeup look-a kojeg predavač pokazuje na modelu, nakon čega taj isti look polaznici reproduciraju. Početne korekcije, nude look i dnevni look polaznici rade jedni na drugima dok za ostalih 60% predavanja škola osigurava modele* na kojima polaznici rade. Na taj način polaznici imaju kvalitetno vrijeme s modelom i edukatorom, te uvid u različitost kože, očiju, tenova i slično. Sav materijal potreban za rad osigurava Škola šminkanja Sellier, uključujući i face chartove radi osmišljavanja makeup look-a. Svi naši polaznici po upisu dobivaju vrijedan poklonSet profesionalnih Makeup kistova brenda Mehron Makeup (NY). Na taj način polaznici stječu odgovornost prema vlastitom materijalu te održavanju higijene kistova. Svaki rad kreiran na tečaju profesionalno se fotografira, a fotografije polaznici dobivaju po završetku edukacije u obliku tiskanog Makeup Look Book-a (Portfolio) i u elektroničkom obliku. Na kraju edukacije svi polaznici pišu pismeni ispit i kreiraju look kao završni rad s ciljem provjere usvojenog teoretskog i praktičnog znanja te razine kreativnosti. Njegujemo individualizirani pristup svakom polazniku što osiguravaju manje grupe od 4 do maksiamalno 8 polaznika.

* Škola šminkanja Sellier NE osigurava modele ukoliko se edukacija održava van Zagreba tj. polaznici sami dovode svoje modele na edukaciju (prijatelje, obitelj, poznanike…).

  • Edukacija je namijenjena svima koji žele savladati tehnike Beauty makeup-a ili žele nadograditi svoje znanje.
  • Po završetku edukacije, svakom polaznik koji je uspješno položio završni ispit, dodjeljuje se Certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Makeup Artist-a koji se upisuje u e-radnu knjižicu. S navedenim Certifikatom i stečenim znanjem svi naši polaznici edukacije za Makeup Artista konkuriraju na hrvatskom i stranom tržištu.