Site Logotype

Basic tečaj šminkanja za osobne potrebe

Basic tečaj šminkanja za osobne potrebe najduži je i najopširniji u ponudi tečajeva za osobne potrebe. Namijenjen je svima koji žele naučiti više.

Basic edukacija namijenjena je svima kojima jednodnevni tečaj za osobne potrebe nije dovoljan. Edukacija traje 12 sati te se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Praktičan dio edukacije podrazumijeva profesionalnu demonstraciju određenog makeup look-a kojeg naši edukatori pokazuju, nakon čega taj isti look polaznici reproduciraju na sebi. Čitava edukacija popraćena je teorijom kako biste bolje savladali apliciranje proizvoda. Na Basic edukaciji naučit ćete odabrati ispravan ten za svoje lice, baratati sa kistićima, pravilno aplicirati proizvode, naučit ćete kvalitetno napraviti dnevni, poslovni i večernji makeup, povlačenje tuša, smokey eyes, te jedan makeup look po vlastitom izboru. Sav materijal potreban za rad osigurava Škola šminkanja Sellier. Tijekom edukacije koristimo kistove, kozmetiku i dodatke profesionalnog brenda Mehron Makeup (NY) te mnoge druge svjetske brendove. Na tečaj svakako možete donijeti i vlastitu šminku ukoliko želite naučiti raditi upravo sa njom. Nakon završetka polazniku se dodjeljuje diploma/uvjerenje o uspješno završenom Basic tečaju šminkanja za osobne potrebe.

  • Basic edukacija namijenjena je svima koji žele naučiti više. Program je prilagođen i polaznicima koji se po prvi puta susreću sa šminkom i onima koji znaju osnove ali su željni noviteta.
  • Edukacija se sastoji od upoznavanja sa kistovima i materijalom, pripreme lica za šminkanje, određivanje pravilne podloge i njezina aplikacija, kreacija dnevnog looka, poslovnog looka, večernjeg looka, izvlačenja tuša, aplikacije umjetnih trepavica, smokey eye te makeup look po vlasitom izboru.
  • Polaznici po završetku dobivaju diplomu/uvjerenje za Basic tečaj za vlastite potrebe.