Site Logotype

Master Class edukacija za Makeup Artista

Master Class edukacija najopširniji je i najnapredniji program u Školi šminkanja Sellier, a u cijenu edukacije uključen je kompletni makeup kofer sa profesionalnom kozmetikom našeg partnera brenda Mehron Makeup (NY).

Za Master Class edukaciju osposobljavanja za vizažista izdajemo Certifikat koji se upisuje u e-radnu knjižicu kao dodatno obrazovanje.

Najvažnije, što prolazimo na edukaciji:
Profesionalno ponašanje na radnom mjestu i odnos prema klijentima  I  Radna jedinica  I  Higijena pribora i sredstva za rad  I  Vrste kistova i njihovo održavanje  I  Formulacije, teksture i efekti preparativne i dekorativne kozmetike  I  Tipovi i stanja kože  I  Njega i priprema kože  I  Teorija boje  I  Oblici lica, očiju, obrva i usana  I  Ton i podton kože  I  Kreiranje balansa  I  Ispravno nanošenje podloge, korektora i pudera  I  Contouring i highlighting  I  Šminkanje u tri nijanse  I  Apliciranje trepavica  I  Apliciranje makeup dodataka  I  Iscrtavanje tuša  I  Nude makeup  I  Dnevni makeup  I  Večernji makeup  I  Svečani / bridal makeup  I  Smokey eyes makeup  I  Pin up makeup  I  Muški makeup  I  Cut crease makeup  I  Helo eye makeup  I  Makeup za fotografiju  I  Fashion/editorijal makeup  I  Fantasy makeup  I  Vremenski trening zbog savladavanja brzine  I  Kompletni Makeup kofer uključen je u cijenu edukacijeMaster Class edukacija namijenjena je svima koji žele savladati beauty trikove, razvijati svoju kreativnost i upoznati svijet modnog makeup-a, fotografije i fantasy makeup-a.
Specifičnost ovog programa je upravo raznolikost look-ova, a uz pomoć naših edukatora proširit ćete vaše granice i razviti vašu kreativnost. Osim tehnika šminkanja, naši edukatori će s vama održati vremenski trening kako biste stekli dojam realnog vremena izvođenja određenih lookova. Predavanja se sastoje od teoretskog i praktičnog dijela. Praktični dio podrazumijeva profesionalnu demonstraciju određenog makeup look-a kojeg edukator pokazuje na modelu, nakon čega taj isti look polaznici reproduciraju na svojim modelima. Početni dio edukacije, korektivni dio te dnevne lookove polaznici rade međusobno jedni na drugima dok za ostalih 60% predavanja škola osigurava modele* na kojima polaznici rade. Na taj način polaznici imaju kvalitetno vrijeme s modelom i edukatorom, te uvid u različitost kože, očiju, tenova i slično. Sav materijal potreban za rad osigurava Škola šminkanja Sellier, uključujući i face chartove radi osmišljavanja makeup look-a. Svi naši polaznici edukacije osposobljavanja za vizažista po upisu dobivaju vrijedan poklon – Set profesionalnih Makeup kistova brenda Mehron Makeup (NY). Na taj način polaznici stječu odgovornost prema vlastitom materijalu te održavanju higijene kistova. Svaki rad kreiran na tečaju profesionalno se fotografira, a fotografije polaznici dobivaju po završetku edukacije u obliku tiskanog Makeup Look Book-a (Portfolio) i u elektroničkom obliku. Na kraju edukacije svi polaznici pišu pismenit ispit i kreiraju look (završni rad) s ciljem provjere usvojenog teoretskog i praktičnog znanja te razine kreativnosti. Njegujemo individualizirani pristup prema svakom polazniku što osiguravaju manje grupe od 4 do maksimalno 8 polaznika.

* Škola šminkanja Sellier NE osigurava modele ukoliko se edukacija održava van Zagreba tj. polaznici sami dovode svoje modele na edukaciju (prijatelje, obitelj, poznanike…).

  • Master Class edukacija najnaprednija je edukacija u Školi šminkaja Sellier, a namjenjena je svima koji žele naučiti osnovne vizažizma, savladati specifične look-ove te razvijati kreativu u više smjerova. Program je prilagođen polaznicima koji su početnici ali i vizažistima koji žele nadograditi svoje znanje.
  • Po završetku edukacije, svakom polaznik koji je uspješno položio završni ispit, dodjeljuje se Certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Makeup Artist-a koji se upisuje u e-radnu knjižicu. S navedenim Certifikatom i stečenim znanjem svi naši polaznici edukacije za Makeup Artista konkuriraju na hrvatskom i stranom tržištu.