Site Logotype

Naša priča

Škola šminkanja Sellier obrazovna je ustanova koja ti pruža stručnu edukaciju kroz otkrivanja suvremenih tajni svjetskih make up trendova. Jedinstvena smo škola specijalizirana isključivo za šminkanje. Jedina smo Škola koja daje mogućnost edukacije na području cijele HR. Naši programi prilagođeni su razini znanja svakog polaznika, a od naših edukatora možeš očekivati maksimalnu stručnost i individualizirani pristup.

Naša filozofija

Profesionalna kozmetika

Kako bismo podržali vrhunsku razinu edukacije, koristimo isključivo profesionalnu dekorativnu kozmetiku, poput Mehron Make up (NY-USA), te ostalih svjetski poznatih brendova.

Cruelty-Free kozmetika

Profesionalni Mehron make-up proizvodi nisu testirani na životinjama, također ne koriste ni sirovine koje su prethodno testirane na životinjama. Važno je napomenuti da Mehron make-up dekorativna kozmetika ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

Individualiziran pristup

Škola šminkanja Sellier njeguje individualiziran pristup kroz sve edukacije i programe. Misao vodilja je maksimalna posvećenost edukatora svakom polazniku kao najvažniji preduvjet edukacije na najvišoj razini.

Zašto volimo ovaj posao?

Kada kažemo da volimo svoj posao, uistinu to mislimo. Zainteresiranost, kreativnost i napredak polaznika, vjetar je u leđa našim stručnim edukatorima. Naš posao naša je strast, a naši polaznici naš su ponos. U našem slučaju rad s ljudima je izazovan, veseo i uzbudljiv! Dobrodošli!

Zašto Mehron Makeup?

Svoje polaznike želimo potaknuti na razmišljanje van granica makeup klasike. Upravo to vam omogućuje profesionalni brend Mehron, koji svojim pigmentima i teksturama daje veliki spektar inovacije u Beauty i Art Makeup-u. Uz Mehron makeup učimo apliciranje profesionalnog makeupa koji se koristi za fashion editoriale, TV, kazalište i specijalne efekte diljem svijeta.

Zašto odabrati Sellier?

Škola šminkanja Sellier specijalizirana je škola za MAKEUP koja se u potpunosti prilagođava vašim afinitetima. Svojim polaznicima osiguravamo SAV POTREBAN MATERIJAL tokom edukacije, a naši profesionalni Vizažisti odgovorit će na sva vaša pitanja. Iznimno cijenimo naše polaznike i vrlo nam je bitno da vas kvalitetno educiramo ali i zabavimo.