Upoznajte Graftobian Makeup Co.

Škola šminkanja Sellier Makeup , , , ,

Graftobian Makeup Co. američka je proizvođač profesionalne šminke iz Madison-a, Wisconsin i Brooklyn-a, New York. Dvije obitelji s jednim istim ciljem: proizvoditi najbolje kozmetičke proizvode i prodavati ih po poštenoj cijeni. S distribucijom širom svijeta, Graftobian Makeup je sva šminka koju ćete ikada trebati!

Graftobian MakeUp Co. osnovana 1978. godine je proizvođač i distributer praktički svih vrsta šminke, kistova i profesionalnih dodataka: DISGUISE STIX® Face Painting Make-Up, Color and Glitter gelovi i lakovi za kosu, Graftobian Theatrical® Make-Up i profesionalni pribor za SCENU, TV, FILM, SPECIJALNE EFEKTE i sl. a nedavno Graftobian HD Glamour Make-Up, najbolji Hi-Def Make-up (makeup za visoku rezoluciju) za TV, Film, te Beauty i Fashion editorijale u tiskanim medijima.

Graftobian je ponosan na činjenicu da se sve što je u ponudi proizvodi u SAD-u. U današnje vrijeme kada se ne možemo pouzdati u sve strane proizvode i njihove sastojke, možete biti uvjereni da kompanija Graftobian Makeup Company proizvodi sigurnu, profesionalnu kozmetiku koja je u skladu s američkim FDA regulacijama sastojaka i označavanja. FDA (The Food and Drug Administration) neumorno radi na testiranju i kategorizaciji raznovrsnih kozmetičkih sastojaka, te odobrava one koji prođu test i zadovolje sve potrebne uvjete. Sastojci Graftobian proizvoda su vrhunske kvalitete odobreni od strane FDA. Naša kozmetika NE SADRŽI olovo, mirise niti formaldehide! Naša kozmetika nije testirana na životinjama.