Potpuni Makeup kofer za vizažiste

Škola šminkanja Sellier Edukacija

S ponosom objavljujemo da uz novi koncept edukacija za Makeup Artista / Vizažista kroz edukacije STANDARD i MASTER CLASS i kroz umjetničke edukacije za face i body painting, STANDARD i MASTER CLASS, od sada imate mogućnost povoljnije kupnje potpuno opremljenog profesionalnog Makeup kofera. Radi se o Makeup koferu koji sadrži profesionalnu kozmetiku, kistove i dodatke američkog brenda profesionalne kozmetike iz New York-a, Mehron Makeup. Makeup kofer u ponudi sadrži sve što je jednome vizažistu, nakon edukacije, potrebno za početak profesionalnog rada. Ovu ponudu osmislili smo primarno, da Vam, kao profesionalci s iskustvom, pomognemo sastaviti optimalnu opremu za rad koja će sadržavati sav pribor potreban za rad kao profesionalni Makeup Artisti.

Više o brendu Mehron Makeup. Sastav Makeup kofera pažljivo je osmišljen od strane naših stručnih edukatora, a svi proizvodi koje Makeup kofer sadrži koriste se kroz edukaciju. Cijena Makeup kofera koji polaznici dobivaju kroz STANDARD i MASTER CLASS edukaciju snižena je za čak 30% što uvelike pomaže budućim Makeup Artistima / Vizažistima na početku svoje profesionalne karijere.

Sve tri verzije Makeup kofera i specifikaciju svakog možete pregledati niže, a za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na broju mobitela 091 603 2889 ili na e-mail info@skola-sminkanja.com.

STANDARD MAKEUP KOFER

MASTER CLASS MAKEUP KOFER

PERFORMANCE MAKEUP KOFER