Što podrazumijeva američki know-how u Školi šminkanja Sellier?

Škola šminkanja Sellier Edukacija , , , , ,

Garanciju navedenog “New York stila šminkanja” i vrste poduke osigurava naš partner Mehron Makeup iz New Yorka koji uz bogat profesionalan asortiman beauty, kazališne, sfx te face & body painting šminke pruža i neprocjenjiv know-how čiji temelji sežu još iz davne 1927. godine.

Općenito, “know-how” je znanje steknuto praktičnim radom, bivanjem u određenoj okolini te izlaganju novim iskustvima.
To su svi oni savjeti i “tips and tricks” iz osobnog iskustva koji obogaćuju osnovno tehničko znanje šminkanja, i pripremaju vas za svijet profesionalnog makeup-a te brojne industrije gdje je ovo zanimanje traženo. Takvo nešto su svojim polaznicima voljni pružiti samo edukatori koji na vas ne gledaju kao na buduću konkurenciju, nego kao na kolege. Naš cilj je ne samo pružiti vam teorijsko i praktično znanje, već vas i pripremiti za stvarni svijet.

U kontekstu Mehron Makeup-a i “New York stila šminkanja”, taj “know-how” također podrazumijeva specifične tehnike i način rada koje koriste Mehronovi Makeup Artisti, što je davne 1927. godine u New York-u samostalno započeo Mehron Malik, a s godinama se proširilo u svijet kazališta, filma, televizije, glazbenih performansa, celebrity-ja, čak i cirkusa.

Škola šminkanja Sellier jedina je škola u Hrvatskoj koja se može pohvaliti navedenom vrstom edukacije i koja isključivo koristi profesionalni makeup i performance asortiman poznatih brendova iz New Yorka.

——————————-
Prijavi se na:
Naša adresa: Gundulićeva 26, 10000 Zagreb
Kontakt broj: 091 603 2889
Kontakt e-mail: info@skola-sminkanja.com

#wecreateprofessionals #becreative #skolasminkanja #tecajsminkanja #makeup #makeupartist #mua #dubrovnik