Škola šminkanja Sellier info@pravaskica.hr

Naša priča...

Škola šminkanja Sellier u Hrvatskoj djeluje pod tvrtkom Sellier Art d.o.o.  Kao obrazovna ustanova Škola šminkanja Sellier pruža stručnu edukaciju po uzoru na prepoznatljivi "New York stil šminkanja" koji kroz povijesne makeup stilove daje naglasak na NAJMODERNIJE stilove šminkanja koji su primjenjivi danas u beauty segmentu, modnom segmentu i segmentu kazališta i filma.

Navedeni "New York stil šminkanja" nam osigurava naš partner Mehron Makeup iz New Yorka, koji uz neophodan profesionalni makeup asortiman osiguravaju i neprocjenjiv know-how čiji temelji sežu još od 1927. godine. Škola šminkanja Sellier jedina je škola u Hrvatskoj koja se može pohvaliti navedenom vrstom edukacije i koja isključivo koristi PROFESIONALNI MAKE UP i PERFORMANCE ASORTIMAN poznatog brenda iz New Yorka.

Škola šminkanja Sellier nudi TEČAJEVE ZA OSOBNE POTREBE, TEČAJEVE OSPOSOBLJAVANJA ZA VIZAŽISTA, kreativne tematske radionice te privatnu individualnu poduku.
Osim u Zagrebu škola djeluje u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a nastava na terenu pomno je osmišljena kako bi potencijalni polaznici iz drugih gradova mogli završiti obrazovanje za vizažista. Naša oprema prilagođena je terenskim nastavama za rad u MANJIM GRUPAMA kako bismo zadržali KVALITETU te njegovali INDIVIDUALIZIRANI PRISTUP svakome polazniku.

Naš cilj je pružiti polaznicima vrhunsku edukaciju da se mogu profesionalno baviti vizažizmom i maksimalno upoznati svoje osobne afinitete. Ovo je jedinstvena škola koja će Vam kroz profesionalni pristup, te zabavu, druženje i osmjeh pružiti vrhunsku edukaciju, kroz razvijanje kreativnih umjetničkih vještina kod svakog pojednica.

Svim polaznicima koji uspješno završe edukacije za vizažiste tvrtka Sellier dodjeljuje Certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Makeup Artist-a na Hrvatskom jeziku (opcionalno i na engleskom jeziku).

Američki know how i naravno Hrvatska strast koja je posebno naglašena u edukaciji osiguravaju vam kvalitetan start vašeg profesionalnog djelovanja kao Vizažist / Makeup Artist.

Sellier tim

Picture of Martina Sedlar

Martina Sedlar

Vlasnica i edukatorica

umjetnica / profesionalna / pozitivne energije / stručna / uvijek nasmijana / vedra / kreativna / poduzetna

Picture of Pavao Kantor

Pavao Kantor

vizažist edukator

profesionalac / vješt / stručan / pozitivne energije / zaraznog osmijeha / vedar / iskren / komunikativan / ambiciozan

Picture of Mateja Gelemanović

Mateja Gelemanović

Vizažist edukator

profesionalac / ozbiljna / stručna / komunikativna / stroga / kreativna / pozitivna

Picture of Aida Kalisar

Aida Kalisar

Vizažist edukator

pozitivna / uvijek nasmijana / srdačna / profesionalac / ambiciozna / stručna

Picture of Goran Kovačević

Goran Kovačević

Fotograf i edukator

kreativan / pozitivan / čudan / profesionalan / osebujan / detaljan / svoj / naš / ambiciozan

Picture of Robert Sedlar

Robert Sedlar

Marketing i poduzetništvo

ozbiljan / strog / pozitivan / stručan / rijetko nasmijan / kreativan

Ukoliko biste voljeli postati dio tima ili model za šminkanje…

Edukator Vizažist

Gundulićeva 26, 10000 Zagreb
info@skola-sminkanja.com
CV, Zamolba

Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.

Model za šminkanje

Gundulićeva 26, 10000 Zagreb
info@skola-sminkanja.com
Zamolba

Molimo sve zamolbe poslati na jedan od niže navedenih kontakata.