PROFESIONALNI KOFER ZA ŠMINKU info@pravaskica.hr

Profesionalni kofer za šminku

U suradnji sa, našim partnerom, brendom profesionalne kozmetike Mehron Makeup iz New Yorka, pripremili smo liniju profesionalnih makeup kofera koji sadrži sve što profesionalnom vizažistu može zatrebati na početku svoje karijere. Mehron Makeup jedan je od najkvalitetnijih svjetskih brendova profesionalne kozmetike i to u području beauty, fashion, fantasy makeup-a, makeup-a za tv, film i kazalište, specijalnih efekata te face & body paintinga. Saznajte više o brendu Mehron Makeup. Ovu ponudu osmislili smo primarno, da Vam, kao profesionalci s iskustvom, pomognemo sastaviti optimalnu opremu za rad koja će sadržavati sav pribor potreban za rad kao profesionalni Makeup Artisti.

POSEBNA POGODNOST samo u Školi šminkanja Sellier!
Uz novi koncept edukacija za Makeup Artista / Vizažista kroz edukaciju MASTER CLASS i kroz umjetničke edukacije za face i body painting, STANDARD i MASTER CLASS,od sada imate mogućnost povoljnije kupnje potpuno opremljenog profesionalnog Makeup kofera. Cijena Makeup kofera koji polaznici dobivaju uz MASTER CLASS edukaciju snižena je za čak 30% što uvelike pomaže budućim Makeup Artistima / Vizažistima na početku svoje profesionalne karijere.

Obje verzije Makeup kofera i specifikaciju svakog možete pregledati niže, a za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na broju mobitela 091 603 2889 ili na e-mail info@skola-sminkanja.com.

 

PERFORMANCE MAKEUP KOFER

 

MASTER CLASS MAKEUP KOFER

MAKE_UP_CASE_10-2018 (1)

Cijene Makeup kofera:

Facebook