NOVO! ONLINE TEČAJEVI ŠMINKANJA

Škola šminkanja Sellier Edukacija , , ,

Dragi budući polaznici 🙂 ONLINE Škole šminkanja Sellier, s ponosom vam predstavljamo potpuno NOVU mogućnost edukacija za OSOBNE POTREBE. Zbog novonastale situacije sa koronavirusom u kojoj trenutno nismo u mogućnosti održavati standardne edukacije za osposobljavanje vizažista i tečajeve za osobne potrebe u našoj školi na adresi Gundulićeva 26, 10000 Zagreb, kao ni u ostalim gradovima Hrvatske i regije gdje inače putujemo, osmislili smo koncept za ONLINE ŠKOLU ŠMINKANJA.

Možete izabrati između našeg popularnog JEDNODNEVNOG TEČAJA za osobne potrebe, INDIVIDUALNE PODUKE i raznovrsnih tematskih RADIONICA. Iako nismo zajedno fizički, moderna tehnologija video komunikacije omogućuje nam da i dalje budemo zajedno, učimo, vježbamo i družimo se kroz šminkanje.

U ovim teškim vremenima i dalje vam želimo pružiti maksimalno kvalitetnu uslugu ali i distrakciju od svega što se trenutno događa, te vas animirati i zabaviti kroz učenje nekih novih tehnika šminkanja. Mi u Školi šminkanja Sellier uvijek biramo gledati pozitivnu stranu svake situacije. Ako tražite zanimaciju kako bi kvalitetno popunili vrijeme i misli usmjerili na nešto ljepše od novonastalih okolnosti, na pravom ste mjestu! Iskoristite slobodne trenutke koje ste dobili i napravite nešto lijepo za sebe, ono što možda već dugo vremena želite ali nikako da stignete.
Iskusite privatne edukacije šminkanja za osobne potrebe po nikad povoljnijim cijenama i podržite nas u nastavku rada kroz ovo teško razdoblje.
Iznimno je važno da zadržimo kontinuitet stvaranja i kreativnog rasta kako bi ova nezgodna situacija svima prošla brže i ljepše. Sve je ugodnije uz društvo i šljokice. 🙂

SVI NAŠI EDUKATORI ČEKAJU NA VAS, A DOVOLJNO JE SAMO PRIJAVITI SE KROZ 4 JEDNOSTAVNA KORAKA NA ŽELJENI TERMIN KROZ "FORMU ZA PRIJAVU" na linku ONLINE ŠKOLA ŠMINKANJA. SVE OSTALO PREPUSTITE NAMA!

Za potrebe video komunikacije koristimo 5 servisa, - ZOOM, Skype, WhatsApp, Facebook Messenger i Google Hangouts. Ukoliko koristite jedan od navedenih servisa onda možemo početi za svega par minuta, ali ako ne koristite ove servise i potrebna vam je pomoć, možete računati na nas! 🙂

-------------------------------
Više informacija na:
Kontakt broj: 091 603 2889 (WhatsApp, Viber)
Kontakt e-mail: info@skola-sminkanja.com
Kontakt GMAIL: sellierskolasminkanja@gmail.com (Google Hangouts)
Facebook: skolasminkanjasellier (Facebook Messenger)

#wecreateprofessionals #becreative #skolasminkanja #tecajsminkanja #makeup #makeupartist #mua #online