Najčešća pitanja info@pravaskica.hr

Najčešća pitanja i odgovori

STANDARD i MASTER edukacija razlikuju se po programu i trajanju. Edukacija STANDARD između ostaloga podrazumijeva lekcije iz njege i pripreme kože, profesionalnog ponašanja na radnome mjestu i odnosa prema klijentima, teorije boje, Beauty Makeup-a, Fotografskog, Filmskog i Televizijskog Makeup-a, stilskih razdoblja 20.st. te Fashion Makeup-a i Fantasy Makeup-a. Edukacija STANDARD traje ukupno 48 punih sati. Edukacija MASTER CLASS napredni je program osposobljavanja za profesionalnog Makeup Artist-a u koji je uz edukaciju uključen i kompletan profesionalni Mehron Makeup Kofer, a uz to je nadopunjena i lekcijama iz Specijalnih Efekata, Kazališnog Makeup-a, Face & Body Painting-a, te uvoda u Poduzetništvo i marketing, Fotografiju i Kozmetologiju. Edukacija MASTER traje ukupno 64 puna sata. Na prvi dan edukacije STANDARD ili MASTER svaki polaznik / polaznica dobiva skriptu Škole šminkanja Sellier sa svom teorijom vezanom za program i sadržaj edukacije. Po završetku STANDARD ili MASTER edukacije svakom polazniku / polaznici dodjeljuje se International "Mehron Professional Makeup Artist" Certificate i Makeup Lookbook (portfolio) sa svim profesionalno fotografiranim radovima koje je polaznik / polaznica napravio / napravila na praktičnim dijelovima predavanja.
Kompletan Makeup Kofer opremljen je kozmetikom, kistovima i stručnim dodacima profesionalnih američkog brenda Mehron Makeup (NY). Kofer sadrži sve što je potrebno jednome Makeup Artistu / Vizažistu za početak rada. Sam kofer je od visoko kvalitetnog materijala, a kako izgleda i njegov sadržaj možete vidjeti ovdje: (link)
Tečajevi za osobne potrebe obuhvaćaju osnove beauty šminkanja za primjenu na sebi. Naglasak je na individualiziranom pristupu. Možete izabrati između: ★ JEDNODNEVNOG TEČAJA na kojemu se obrađuju dnevni, poslovni i večernji makeup ★ BASIC tečaja koji je malo opširniji te osim što sadrži tehnike šminkanja za osobne potrebe, dotiče se i osnova vizažizma, no i dalje nije edukacija za osposobljavanje vizažista ★ TEEN tečaja koji je namijenjen djevojkama od 14. do 18. godine života ★ INDIVIDUALNE PODUKE na kojoj prolazite isključivo ono što Vas zanima u satnici koju sami slažete, uz mogućnost dolaska u Vaš prostor. Nakon završetka tečaja za osobne potrebe dobivate diplomu / priznanje da ste završili tečaj za osobne potrebe šminkanja, što nije International "Mehron Professional Makeup Artist" Certificate o osposobljavanju za profesionalnog vizažista. Takav certifikat se ostvaruje nakon uspješno položene STANDARD ili MASTER edukacije za osposobljavanje vizažista.
Face Painting & Body Painting tečajevi namijenjeni su svima onima koji žele naučiti nešto novo, proširiti svoje umjetničko znanje ili profesionalno usavršavanje za vizažiste. Face painting tečaj BASIC namijenjen je za osobne potrebe. Po završetku se dobiva diploma o završenom tečaju. Face painting tečaj STANDARD i Body painting tečaj namijenjeni su osposobljavanju Face painting & Body painting umjetnika te profesionalnom usavršavanju profesionalnih vizažista. Po završetku STANDARD ili MASTER edukacije svakom polazniku / polaznici dodjeljuje se International "Mehron Professional Performance Artist" Certificate.
Organiziramo Beauty Makeup, Face painting, Body paintinga i radionice Specijalnih efekata. Radionice se održavaju jednom mjesečno. Radionice su seminarskog tipa i traju kraće od tečaja. Po završetku radionice dobivate priznanje o sudjelovanju na radionicama.
Međunarodno prepoznatljiv certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Vizažista / Makeup Artist-a koji Škola šminkanja Sellier dodjeljuje u suradnji sa partnerom Mehron Makeup (New York). Certifikat je međunarodno uvjerenje koje ukazuje da je svaki polaznik / polaznica prošla specijaliziranu edukaciju kakva se primjenuje u najpoznatijim školama u Americi, a koja je stručno osmišljena uz pomoć naših partnera Mehron Makeup (New York) i Graftobian Makeup (New York). International "Mehron Professional Makeup Artist" Certificate svojom težinom i prepoznatljivošću konkurirati na hrvatskom i svjetskom tržištu.
Međunarodno prepoznatljiv certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Face painting Artist-a koji Škola šminkanja Sellier dodjeljuje u suradnji sa partnerom Mehron Makeup (New York). Certifikat je međunarodno uvjerenje koje ukazuje da je svaki polaznik / polaznica prošla specijaliziranu edukaciju kakva se primjenuje u najpoznatijim školama u Americi, a koja je stručno osmišljena uz pomoć naših partnera Mehron Makeup (New York) i Graftobian Makeup (New York). International "Mehron Professional Face painting Artist" Certificate svojom težinom i prepoznatljivošću konkurirat na hrvatskom i svjetskom tržištu.
Međunarodno prepoznatljiv certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Body painting Artist-a koji Škola šminkanja Sellier dodjeljuje u suradnji sa partnerom Mehron Makeup (New York). Certifikat je međunarodno uvjerenje koje ukazuje da je svaki polaznik / polaznica prošla specijaliziranu edukaciju kakva se primjenuje u najpoznatijim školama u Americi, a koja je stručno osmišljena uz pomoć naših partnera Mehron Makeup (New York) i Graftobian Makeup (New York). International "Mehron Professional Body painting Artist" Certificate svojom težinom i prepoznatljivošću konkurirat na hrvatskom i svjetskom tržištu.