FACE PAINTING TEČAJ STANDARD info@pravaskica.hr

Face painting edukacija   STANDARD

Face painting tečaj STANDARD napredni je tečaj osposobljavanja za profesionalnog Face painting Artista. Namijenjen je za žene i muškarce koji žele na kvalitetan način ući u umjetničko oslikavanja lica kroz profesionalnu FACE PAINTING edukaciju te za vizažiste koji žele svoje make-up znanje upotpuniti ovom umjetničkom vještinom. Uz naprednu Face painting edukaciju, prolazi se osnovni KAZALIŠNI i FILMSKI MAKEUP. Sav materijal potreban za rad osigurava Škola šminkanja Sellier. Na edukaciji koristimo isključivo profesionalne proizvode za lice profesionalnih američkih brendova Mehron Makeup (NY) i Graftobian Makeup (NY) koji su antialergenski i neškodljivi. Svi proizvodi spomenutih brendova nisu testirani na životinjama (cruelty free)i isključivo su biljnog porijekla (vegan). Na tečaju koristimo Mehron Makeup i Graftobian Makeup specijalne linije za oslikavanje lica i tijela: Paradise Makeup AQ, Fantasy FX, B.L.A.M.E., Celebre PRO HD, Creamblend Stick Makeup, Precious Gem Powder, Metallic PowderParadise Glitter, Starblend Cake, Foundation Greasepaint, LUX Airbrush, F/X Aire, PRO Paint, Luster Cream, itd. Uz navedene linije koristimo i profesionalne dodatke poput spužvica, profesionalnih kistova, glittera, tkanina, umjetnih trepavica, ukrasa za lice, cirkona, lakova za kosu u bojama i sl. Uza sve to služimo se i profesionalnim proizvodima za izradu specijalnih efekata poput tekućih lateksa, 3D gelova, voskova za modeliranje, umjetne krvi, kozmetičkih ljepila itd. Osim klasičnoga oslikavanja lica, na ovome tečaju prolazimo i osnove oslikavanja Airbrush tehnikom, zračnim kistom te specijalnim Airbrush bojama za tijelo brenda Graftobian Makeup (NY).

Predavanja se sastoje od teoretskog i praktičnog djela. Praktični dio podrazumijeva profesionalnu demonstraciju određenog face painting dizajna kojeg predavač pokazuje na modelu, nakon čega taj isti dizajn polaznici reproduciraju na svojim modelima. Svaki rad kreiran na tečaju profesionalno se fotografira u studijskim uvjetima, a fotografije polaznici dobivaju po završetku edukacije u obliku tiskanog Makeup Look Book-a (Portfolio) i u elektroničkom obliku. Na kraju edukacije svi polaznici kreiraju završni look s ciljem provjere usvojenog znanja te razine kreativnosti. Po završetku edukacije, svakom polazniku koji je uspješno kreirao završni look, dodjeljuje se međunarodno prepoznatljiv Certifikat o osposobljavanju za profesionalnog Face painting Artist-a na Face painting tečaju STANDARD kojeg Škola šminkanja Sellier dodjeljuje u suradnji s partnerom Mehron Makeup (NY). S navedenim Certifikatom svi naši polaznici edukacije za Face painting Artista konkuriraju na hrvatskom i stranom tržištu. Uz sve navedeno, po uspješnom završetku edukacije svaki polaznik / polaznica dobivaju i karticu Mehron Black Card za profesionalce sa kojom ostvaruju trajni popust od 20% na sav Mehron Makeup asortiman i specijalizirane radionice. Škola šminkanja Sellier njeguje individualni pristup edukacije prema svakom polazniku što osiguravaju manje grupe od 4 do 8 polaznika.

Na ovoj edukaciji proći ćete sve što je potrebno kako biste se samostalno i profesionalno mogli baviti ovom umjetnošću. Uz osnove crtanja i slikanja, prepoznavanja i korištenja boja i teorije boja naučiti ćete oslikavati različite motive, od najjednostavnijih do najkompleksnijih, sa naglaskom na tehniku, potez i kreativnost u izvedbi.

Face painting tečaj STANDARD traje ukupno 32 puna sata i održava se u KLASIČNOJ, UBRZANOJ, GOSTUJUĆOJ varijanti. Klasična varijanta: 8 tjedana (1 x tjedno) po 4 puna sata u prostorima Škole šminkanja Sellier. Ubrzana varijanta: 4 dana (za redom) po 8 punih sati u prostorima Škole šminkanja Sellier. Gostujuća varijanta: 4 dana (za redom) po 8 punih sati u predviđenom prostoru u gradu u kojem se edukacija održava. Face painting tečaj STANDARD održava se uz minimalno 4 upisane osobe.

 

Teme koje obrađujemo:

Cijene Face painting tečaja STANDARD:

Datumi sljedećih edukacija:

Facebook